Jump to content

Recommended Posts

Hello all

I am having some real issues with my airports buildings not showing as shown in the picture below.  All I get is light and dark grey squares where the buildings once were (shown to the left of the runway).

I have taken the following actions so far,

 

1. Re Synced Orbx
2. Moved my Object flow folder - uninstalled and re installed object flow.

3. Verified (re installed GB South True Earth
4. Confirmed my installation points

5.  Uninstalled and re installed the following

   a.  Buildings HD
   b. TerraFlora HD
   c. Trees HD
6. I moved the following to a new library (thinking it will re install)
   a.  GB libraries TE

   b.  GB South TE

   c.  England EU

I have attached my Scenery.cfg and Central.log files

 

I really am at a loss, any help appreciated.

 

Thank you

Leslie


image.thumb.png.bcaeeb71d29913680216368fc704f8cd.png

 


 

central.log scenery.cfg

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Doug Sawatzky said:

Hi Leslie

 

I see your Orbx Libraries are unchecked/deactivated in your scenery library, so please activate them.


Doug

You are a super star, thank you.   Why I never looked there, I do not know.  Seems that I missed the trees whilst looking for the forest :)

Thanks Doug, please mark as 'Resolved'


Leslie

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...