Jump to content

Recommended Posts

Where to start. I originally purchased this airplane from Milviz January 2020 approx. Realized it would not work on my computer graphic card so just put it away for future use. Also had my proof of purchase stored on my hard drive. Well my hard drive crashed and I needed to upgrade so spent over $2000.00 upgrading my computer. Now I have a very nice power house and installed my new Beaver (my favorite airplane). I have had a lot of issues and probably because I downloaded it and had my virus software running. Can't remember and that is because I am an old one. Milviz seem to not give a damn about helping, probably because I can't prove to them I actually purchased it. I have been on their forum searching as well as asking for some help. Nothing so far. 

 

I was installing my Orbx when I realized I could have purchased the beaver from you. Now I am sorry I purchased from Milviz as your products and service are awesome. So the other day I purchased the Milviz Beaver from your site and you guys installed it. I had some problems. I managed to get the gauges and prop lever working but I still have no Panel lights or VC lights. I am pretty sure it has to do with an xml.dll issue but I am not good enough to figure it out.

 

If anyone has any idea's as to what I might be able to do it would sure be appreciated if you would help me. 

 

Frustrated 

 

Paul

Link to post
Share on other sites

Thanks for you help, I don't think I should waste anymore of your time. In the process of trying to fix this Beaver I had actually found that file at FSdevelopers. It did fix my gauges and prop lever but never did anything with the lighting issue. So I did download the file you led me to and installed it. Still no lighting. I might not be following through enough as I read on their page to also download the xmltools3d which I have done so will get busy and see what I am doing wrong. I am still glad I bought the Milviz from your site as Milviz has never gotten back to me with what I need to register on their forum for better support. I sent them a copy of proof from your site so they know that I actually did buy it. Not sure I would buy anymore of their planes. I did have to have this beaver as it is pretty nice.

 

Thanks again for what you have done. I will let you know if I figure it out.

 

Paul

Link to post
Share on other sites

Hello again:

 

I the first picture I see the xmltools installer. Where do you access it, I have never seen it in any of the beaver installs from your site. Before I go on I must tell you that I very much appreciate your patients with me. I also need to tell you that I live in a remote area in British Columbia and our internet access is through Xplornet.com. This month I have managed to max out our usage so downloading anything is nearly impossible. I will have full speed once our account reactivates in 4 days.

What I am going to do is completely uninstall the Milviz Beaver and do a full install from your site. Are there any settings I need to make in order to have a successful download. I am using Wim 10 for my OS. It is amazing how much trouble I have had with this download, don't think it has been this bad ever.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...