Jump to content

Recommended Posts

Hello, I have installed the latest patch for ENAL but am still experiencing elevation issues. I do not have vector installed and cannot think of any addons I would have that could cause conflicts. I have attached several images. I have done an uninstall / re-install and file verification check. Any ideas? Thanks. 2020-6-28_18-30-54-174.thumb.jpg.4cd1ff41b0beb607bc75512ea4278d02.jpg

2020-6-28_12-0-26-200.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, and welcome to the forums!

 

Please state which version of Prepar3d you are using?

 

EU Norway / Global ?

Also, are you using any AI addon packages?

 

 

Finn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hello!

The same problem on my machine. Looks like the screeshots above.

FTX Global, FTX Norway, Vector, all FTX Norway airports, no third party scenery addons.
All products up to date.

Tried with and without AEC-exclusion. Changed layer and back.

P3D 4.5 WIN10

 

FTX ENAL: ID 5ef2f04e5b827

Edited by Amundsen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like the issue is corrected now. I'm not sure exactly what helped fix it, but it was one or a combination of the following - verified files of FTX Norway and ObjectFlow Library followed by re-running the insertion point tool.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...