Jump to content

Recommended Posts

Hi everyone. I own P3D v4.5 and I installed the Orbx Central updates today 05-06-2020.
Now when I start the first flight while loading I find this error window:
Path not found:
C: \ Program Files \ Lockeed Martin \ Prepar3D
v4 \ Orbx \ FTX_AU \ FTXAUv2_05_SCENERY \ scenery \ * _ objectflow.xml
I tried to uninstall and reinstall in Orbx Central Objectflow and Australia v2, but I don't see a solution. I await your help Thanks

Link to post
Share on other sites

Ecco la soluzione:

eseguire Sync Simulator in (Orbx Central) dovrebbe risolvere questo problema.

In caso contrario, vai a

Orbx \ FTX_AU \ FTXAA_ORBXLIBS \ Scenery \ OF_Config.xml e

elimina solo il contenuto, non il file stesso.

Quindi eseguire nuovamente Sync Simulator.

(Aprendolo con Blocco note, eliminando tutto e salvandolo.)

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

I'm running P3D v4.5 HF3.  I also installed the updates today and are now getting the same error message as Renzo.  It appears during the aircraft/airport scenario loading at 80%.  The scenario loading stops and will only continue after I "OK" the message and then loading continues. 

 

Bruce R

Link to post
Share on other sites

I should've looked further down the page.  I found BernieFlyer's fix in the topic "AUSv2 issue after update".  It works!

 

Bruce R

Edited by Bruce R
Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Renzo said:

Ecco la soluzione:

eseguire Sync Simulator in (Orbx Central) dovrebbe risolvere questo problema.

In caso contrario, vai a

Orbx \ FTX_AU \ FTXAA_ORBXLIBS \ Scenery \ OF_Config.xml e

elimina solo il contenuto, non il file stesso.

Quindi eseguire nuovamente Sync Simulator.

(Aprendolo con Blocco note, eliminando tutto e salvandolo.)

 

This is the solution, I had supposed that one might have used a little initiative and Google Translate, however:

 

Quote

Here is the solution:
running Sync Simulator in (Orbx Central) should solve this problem.
If not, go to
Orbx \ FTX_AU \ FTXAA_ORBXLIBS \ Scenery \ OF_Config.xml and
delete only the content, not the file itself.
Then run Sync Simulator again.
(Opening it with Notepad, deleting everything and saving it.)

 

It seems that one can also just delete the files, as in Graham's answer to the other topics.

 

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...