Jump to content

Recommended Posts

Good afternoon,

 

I recently reinstalled everything and with that moved from FTX central to Orbx central. I loaded up at Luzern, which is below ground level. It's like some dug a hole in the ground where the airport is (see attached pictures). I checked eveything in Orbx central and that seems fine. Add-on.xml seems fine, didn't change anything there. Any idea what causes the problem?

 

Best regards

2020-4-7_17-31-30-630.jpg

2020-4-7_17-31-42-681.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I ran the auto config thing for the Vector elevation correction, that seemed to do the trick. Then I had the problem that everything was blurred, so I locked FPS to 30 FPS as suggested on this forum. Still blurry, so I restarted P3D. After restarting everything was the same again from the start. Did the Vector auto config thing again, but it didn't help this time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I reinstalled everything that might had something to do with it. Reinstalled Triengen, Vector, OpenLC Europe and Germany south. After the reinstallations I ran the auto config for the AEC again, but that didn't help either

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

 

Please check to see if the below topic applies to you, and ensure you only have one instance of ObjectFlow installed in an external library location.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately that doesn't apply to me. I only have one Objectflow installed, that's in the main library, where everything else is. There's no objectflow in the Documents\Prepar3D Add-ons folder. I don't use FTX central either anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

can you try creating a new library and then uninstall objectflow and reinstall it into your new library please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Nick Cooper said:

Hello,

can you try creating a new library and then uninstall objectflow and reinstall it into your new library please?

Doing that right now. If it helps in the meantime, I got the same problem at LKHV (see the pics)

2020-4-10_12-50-40-471.jpg

2020-4-10_12-50-55-862.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Nick Cooper said:

Hello,

are you using someone's addon mesh at all?

Yeah, PILOT'S FS Global Ultimate - Next Generation FTX. I did think about that for a second, but if I have to believe the developer this version of their mesh was designed to work with all the Orbx stuff. Thought nothing of it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

adding mesh is very likely to add cliffs around flat airports, whoever they may have been developed by.

I understand that Pilot's did advertise this product as for FTX but it was never tested.

I understand that they do provide their own fix, AFM.

You could try that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did the objectflow in another a seperate library and also applied the AFM thing from PiLOT'S. That did the trick for LSZO. the hills east and north at LKHV are gone, but west of LKHV is now a bit of a drop, but I'd rather have that. Thanks alot!

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...