Jump to content

Recommended Posts

Just Got Africa LC every time i launch p3d it asks me to active the Africa LC why is this? its never happened with anything else (just the first after install) but for Africa it ask every time. I've verified the files should i try a uninstall/reinstall

 

PS: can anyone recommend a JNB airport Scenery thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

perhaps this is the first product that you have installed to a library and you need to run P3D as an administrator?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Nick Cooper said:

Hello,

perhaps this is the first product that you have installed to a library and you need to run P3D as an administrator?


I believe i fixed it because the first I believe the download/install was interrupted. Reinstall of the product and a restart looks like it did the trick thank you for the response nick!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...