Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'p3dv4.5 and hotfix'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Release and Preview Announcements
    • Orbx Release Announcements
    • Orbx Preview Announcements, Screenshots and Videos
    • Partner Previews and Announcements
  • Public
    • Orbx Product Reviews
    • General Discussion - NO SUPPORT REQUESTS HERE PLEASE
    • Community Screenshots
    • Community Videos
    • Hardware and Tech Talk
  • Support Forums
    • Microsoft Flight Simulator Support Forum
    • PREPAR3D® V5.x Support Forum
    • PREPAR3D® V4.x Support Forum
    • PREPAR3D® V3.x Support Forum
    • FSX Support Forum
    • FSX Steam Edition Support Forum
    • X-Plane 11 Support Forum
    • IPACS Aerofly FS 2 Support Forum
    • Orbx Central Support Forum
    • Orbx Global Vector Support
    • Orbx Global openLC Support
    • Orbx Freeware Support Forum
  • Partners
    • Milviz
    • //42 Support
    • //42 User-to-User Support (Archived)
    • Pilot Plus
    • Gaya User-To-User support
    • TFDi Design

Calendars

  • Community Calendar
  • Flight Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests:


Transaction ID


Facebook Profile

Found 5 results

  1. Hello, I have a kind of a problem over here, before I installed the Orbx base pack I took a screenshot, after Installing I took a screenshot as well. Now I do not see a lot of difference and I am wondering if something went wrong during the installation. In the scenery library all the Orbx sceneries are checked. I'm using P3DV4.5. Thanks.
  2. Operating system: Win 10 Simulator: P3dv4.5 + Screenshot: na Issue: Hey guys I've been away , hows things coming along with the build.. ISSUE . Ai traffic Au/Nzid . I did a search in the forum ,with solutions i have checked. world/scenery/ai.bgl is disabled by central ai. No matter where i put the sliders i see no ai traffic / Haven't checked NA ai yet. Have cars , a few boats sometimes. I still have people flow A forum said check for fs9 ai ???? this machine has only p3d and orbx central no ftx central , weather(REX) addon
  3. https://imgur.com/pwUOgtG https://imgur.com/1PY7yhy https://imgur.com/3hbhiCy https://imgur.com/s5d6d4V https://imgur.com/oaSq2hc https://imgur.com/oaSq2hc https://imgur.com/8FnAkv5
  4. A few shots of my mountain going across Switzerland to Austria and set in the summer with p3dv4.5 and the hotfix and it is running fantastic no problems at all and it is with environment force and pta and i was just trying a new preset by RD from Holland i hope you like my set of shots and thanks for looking regards EMM 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
  5. more mountains from my flight to Milan with p3dv4.5 and hotfix and environment force and rex texture direct grass and pta and Adams latest preset i hope you enjoy part 2 of my flight regards EMM 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
×
×
  • Create New...