Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'buildings missing'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Orbx Release Announcements
    • Orbx Preview Announcements, Screenshots and Videos
    • Orbx Company Updates
    • Partner Previews and Announcements
  • Public
    • Orbx Product Reviews
    • General Discussion - NO SUPPORT REQUESTS HERE PLEASE
    • Community Screenshots
    • Community Videos
    • Hardware and Tech Talk
  • Support Forums
    • Microsoft Flight Simulator Support Forum
    • PREPAR3D® V5.x Support Forum
    • PREPAR3D® V4.x Support Forum
    • PREPAR3D® V3.x Support Forum
    • FSX Support Forum
    • FSX Steam Edition Support Forum
    • X-Plane 11 Support Forum
    • IPACS Aerofly FS 2 Support Forum
    • Orbx Central Support Forum
    • Orbx Global Vector Support
    • Orbx Global openLC Support
    • Orbx Freeware Support Forum
  • Partners
    • Orbx Partners Support

Calendars

  • Community Calendar
  • Flight Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location:


Interests:


Transaction ID


Facebook Profile

Found 2 results

  1. I have the Nantucket Airport product. It has been working fine for months. It has suddenly stopped displaying any buildings or runway markings. Can someone help me out with this problem? Thsnks
  2. Good morning all! I just recently installed numerous ORBX Airports to go along side my NA Regions and Global/Vector in FSX:SE. Before I got all the airports installed, all seemed fine. After moving forward with the airports, some of them are missing buildings and POI like KCGX (no stadium), KTVL (no buildings), 11S (no buildings), etc. Also, after the airport(s) install, I notice that in the Airport Elevation Corrections that the disabled side is completely blank after running the auto-detect. Some how, all elevations are still correct in-game for both ORBX scenery and not. I have tried some solutions. I tried running the modularinstaller.exe for Object Flow with no solution. I downloaded the most recent Libraries from ORBX website, but can't manually reinstall them to FTX Central V3 so I would think I have a current and correct version? Should I try seeing if the priority list is correct? All help is much appreciated. Thank you all! Brian
×
×
  • Create New...