Jump to content

RobertO1035

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobertO1035

  1. Honestly, Orbx should not be selling this product, if there's known bug that is not fixable. I'll wait for the new YBBN. Thanks!
  2. I guess it has been acknowledged as a known problem. But, still no resolution for it.
  3. Whenever I activate a jetway, either through GSX, or ctrl-j, the bridges twist and turn and the shoot upwards. See attached photo. Please help. Thanks!
  4. I think I misunderstood the purpose of ORBX Central. I thought it was an FTX replacement. So, when it asked me during installation, if I wanted to un-install FTX Central, I clicked "yes." Well, how do I correct the elevations, as well as do all the other functions that FTX used to do? I can't find FTX Central anywhere, to download. And ORBX Central doesn't do those functions. Thanks!
  5. I had not looked at that. Thank you for pointing me in that direction. We'll see if it works.
  6. I believe there is a conflict with this airport and ORBX Germany South. Can you please help rectify this issue? Thanks!
  7. Thanks for the tip. Is there any particular order in whuch they should be installed? Or, does it even matter if I do SCA first and then KSAN? Rob
  8. Hi Nick! Thanks for the quick response. That screenshot is with the SCA compatibility mode selected from the KSAN control panel. That was the first thing I did, when I got the scenery. And the default still bleeds through. Thanks! Rob
  9. Just purchased and installed KSAN. However, the default terminal buildings are bleeding through. I have ORBX Global and Southern California installed too. I've re-configured the airport elevation correction. Any suggestions?
  10. I just installed FTX Global Base Pack and now my FSX will not load at all. I uninstalled FTX Global and my FSX loads fine. I did make the mistake of installing KPSP before FTX Global and I can't find KPSP anywhere on my hardrive to un-install. However, FTX is recognizing it as installed. So, I don't know if these are separate issues, or somehow just one. Thanks!
×
×
  • Create New...