Jump to content

Jed777Fly

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

242 profile views

Jed777Fly's Achievements

Newbie

Newbie (1/6)

1

Reputation

  1. It's funny you mention that actually. Right after I installed FlyTampa's new Montreal is when I first noticed this issue, but I never considered that it would actually be related. But apparently it was! THANK YOU! This has fixed it. Misery is over, night lighting looks so much better now.
  2. Hi, thanks for the response! I do indeed have the libraries installed. Just checked my sim, beforehand I had the vegetation slider up to very dense. I tried putting it to the max setting of extremely dense to see if it would fix it, it did not. There is no difference in night lighting between the highest and the very lowest setting for me. However looking at your screenshots and the results of different vegetation settings, that replicates it perfectly. Looking at the same area during day time. I have some trees on some of the hills but very few throughout the city, which I did not notice before. Here is a screenshot in the same place during day time, with vegetation up to very dense. This looks wrong to me. It looks like I am missing a lot of trees around the houses, correct?
  3. Any official help on this? From my experimenting it seems to be something to do with the openLC products. This is looking south from Portland Airport (PDX) with the file ORBX!OPENLC_NAMERICA2 enabled in the scenery library: This is looking towards the same place but with ORBX!OPENLC_NAMERICA2 disabled in the scenery library: As you can see, in the second screenshot there are many more lights. These screenshots were taken moments after each other, with nothing else being changed in between. This is also after uninstalling and reinstalling the scenery component of P3D (and all other components actually, with P3D v4.5), and all my ORBX products. I am also not running vector right now, just global+openLC. Thanks.
  4. Did you find a fix? I have had the same issue for weeks now and it has been driving me up the wall. No combination of uninstalling or verifying files fixes it. I have tried everything I can think of save for a complete reinstall of P3D, which sounds unnecessary. Googling a fix and until this thread no one else seems to have had this issue anywhere. I believe you are confusing the actual 3D lights with the night texture underneath. Your screenshot has the 3D lights, his just has the flat 2D night texture with no lights except for the main roads. This is how it appears on my sim too.
  5. I also have this dynamic lighting problem at KGPI. Tried everything posted here. Northern Rockies is also installed.
×
×
  • Create New...