Jump to content

tangjuice81

Members
  • Content Count

    242
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

71 Excellent

About tangjuice81

  • Rank
    Senior Member

Profile Information

  • Gender:
    Male

Recent Profile Visitors

1,534 profile views
  1. Fixed! I had to delete the scenery cfg, reload P3D to create a new one, then reinstalled scenery from v5x, then sync Orbx files and it's all good now.
  2. Not sure what happed but I'm seeing this surrounding Florida now. I've reverified files for base, NA LC and TE FL and I'm still getting this issue. Uninstalling and reinstalling now to see it this fixes this issue. Any suggestions appreciated.
  3. Thank you for the fix. The SODE 1.6.7 did the trick. Thanks goodperson36!
  4. A user reinstalled Orbx central and reinstalled all sceneries and it worked. I may try that.
  5. Thanks again. No worries. I only noticed it because I flew there. So won't fly there and keep it out of my mind.
  6. Thanks. However, it's still not working. Same issue.
  7. Stew, same here. The other airports are fine. I don't know what's missing from this particular airport.
  8. Yes, Nick I did. I'm not seeing the object flow in p3d/addons (it's in another directory with Terra Flora2) and there is no objectflow addon menu in P3D. Thanks.
  9. What am I missing? This is very annoying. Nothing is working. I'm sure it will be resolved however this should be an issue. I have no issues at my other Turbulent/Orbx airport. KMBS and KIDA all work fine.
  10. I having this issue as well. I landed at GPI today and noticed the ground textures were missing. I tried, uninstalling, reinstalling, verifying files and still nothing. Still the same every time.
  11. It seems my scenery was never updated with the hotfix. I'm wondering what is causing the issue with the ground then?
  12. How do we go about undoing the changes?
  13. I did it and the scenery has black squares, no buildings etc. So please wait. I tried to revert back to hotfix 2 but I delete my P3D hotfix 2 unfortuately.
  14. Lain do you have SCA installed? The reason I asked is your buildings in the background look different from mine.
×
×
  • Create New...